OBOŽAVATELJI ZGROŽENI

Sin slavne glumice na meti kritika: 'Ista majka, ali čemu šminka?'

Foto: Instagram
19.07.2019.
u 18:45

Damian je jedno od zaštitnih lica nove kolekcije vizažistice Pat McGrath, na kojoj surađuje s modnim fotografom Stevenom Meiselom.

Maloljetni 17-godišnji sin britanske glumice Elizabeth Hurley, Damian Charles, bacio se u manekenske vode i svi su iznenađeni izgledom mladog moela. 

Čini se kako je sin ove 54-godišnje ljepotice odlučio krenuti majčinim stopama te se počeo kretati u modnim krugovima - njega i majku zastupa ista modna agencija, TESS Management, gdje su u društvu drugih slavnih modela, poput Georgie May Jagger, kćeri jednog od članova legendarnih Rolling Stonesa. 

Koliko su slični majka i sin pokazuje i njegova prva kampanja. Naime, Damian je jedno od zaštitnih lica nove kolekcije vizažistice Pat McGrath, na kojoj surađuje s modnim fotografom Stevenom Meiselom. Zanimljivo je da je Elizabeth s Meiselom surađivala u snimanju naslovnice za američko izdanje časopisa Vogue 1998. godine. 

 

Komentari na društvenim mrežama na račun izgleda majke i sina ne prestaju, stoga im često im govore koliko su iznenađeni njihovim izgledom. Elizabeth uz posao glumice dizajnira i kupaće kostime što pokazuje objavljivanjem svojih fotografija u polugolom izdanju, na veliku radost svih obožavatelja. 

Elizabeth Hurley poznata je po ulogama u brojnim filmovima kao što su 'Austin Powers' i 'Začaran' te u seriji 'Runaways'. Javnost ju zna i po dugogodišnjoj vezi s Hughom Grantom, a Damian je sin kojeg je lijepa glumica dobila s američkim biznismenom, Steveom Bingom 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije