IZNENADA

Shrvana pjevačica objavila: 'Izgubila sam bebu. U šoku sam, tuga je ogromna'

25.11.2021.
u 08:29

Britanska pjevačica Jessie J (32) sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je tužnu vijest. Naime, na redovnom, trećem ultrazvuku rečeno joj je da njezina beba više nije živa, odnosno da se ne čuju otkucaji srca.  Objavila je fotografiju na kojoj drži test za trudnoću, a u opisu je napisala poduži emotivni status.  "Još jučer ujutro sam se smijala s prijateljicom govoreći: 'Ozbiljno, kako ću sutra navečer izdržati svoj nastup u LA-u a da ne kažem publici da sam trudna?' Već jučer poslijepodne brinulo me kako ću odraditi nastup bez da se slomim... Nakon trećeg ultrazvuka rekli su mi da se više ne čuju otkucaji srca.. Jutros. Osjećam se kao da nemam kontrolu nad svojim emocijama. Možda ću zažaliti što sam ovo objavila. Možda i neću. Ne znam", zaključila je pjevačica koja je sinoć imala nastup u Los Angelesu. U objavi je objasnila zašto ga neće otkazati. 

"Želim pjevati večeras. Ne zato što izbjegavam tugu ili proces tugovanja, već zato što znam da će mi večerašnje pjevanje pomoći. Odradila sam 2 koncerta u 2 godine i moja duša to treba. Danas još više. Znam da će neki ljudi misliti da sam trebala otkazati. Ali u ovom trenutku jasna mi je samo jedna stvar. Počela sam pjevati kad sam bila mlada zbog radosti, da bih ispunila svoju dušu i ljubav prema sebi, to se nikada nije promijenilo i moram to odraditi na svoj način. Želim biti iskrena i istinita i ne skrivati ​​što osjećam. Ja to zaslužujem. Želim biti ono što mogu biti u ovom trenutku. Ne samo za publiku već i za sebe i moju malu bebu koja je učinila najbolje što je znala. Znam sebe i znam da ću o tome pričati na pozornici jer sam takva. Dakle, to umjesto emotivnog govora kojim bih pokušavala objasniti svoju energiju. Ovo je sigurnije", kazala je pjevačica i dodala: "Odlučila sam sama imati dijete. Jer to je sve što sam ikada željela i život je kratak. Zatrudnjeti je samo po sebi bilo čudo i iskustvo koje nikada neću zaboraviti i znam da ću ga ponovno doživjeti. Još sam u šoku, tuga je ogromna. Ali znam da sam jaka i znam da ću biti ok", zaključila je shrvana pjevačica. Tuga je tim veća jer je Jessie J još 2018. godine javnosti priznala da ne može imati djecu stoga joj je ovo bila jedina i najveća želja u životu. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije