Brinimo jedni o drugima

Severina večeras nastupa prvi put nakon pandemije, publici poslala važnu poruku

11.07.2020.
u 14:36

Severina se trenutačno nalazi u rodnom Splitu gdje će večeras održati prvi koncert nakon duge stanke uzrokovane pandemijom koronavirusa. Pjevačica je na svom Instagram profilu pozvala fanove da se dođu zabaviti, ali je naglasak stavila na mjere kojih se trebaju pridržavati.

"Ove godine se družimo i pravimo najbolje koncerte, ne zbog nas na sceni, nego vas koji se dolazite dobro zabaviti. Veselim se zato jako i večerašnjoj svirci. Organizatori vode brigu o svim propisanim mjerama za 'novo normalno'. Jer maske, dezinfekcija i oprez jesu naše 'novo normalno'. Zato vas sve molim budimo odgovorni", napisala je Severina ispod fotografije na kojoj pozira u zlatnoj haljini i cipelama sa satenskim mašnicama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Skalinada, skalinada, tu se penje, tu se pada, to je život, to je nada...” @vanillasplit, sve ove godine se družimo i pravimo najbolje koncerte, ne zbog nas na sceni, nego vas koji se dolazite dobro zabavit. Veselim se zato jako i večerašnjoj svirci. Organizatori vode brigu o svim propisanim mjerama za “novo normalno”. Jer maske, dezinfekcija i oprez jesu nase “novo normalno”. Zato vas sve molim #budimoodgovorni. Brinimo jedni o drugima. Bez obzira što smo na otvorenom, vodite računa o socijalnoj distanci. Svima na ulazu će biti mjerena temperatura, a sredstva za dezinfekciju posvuda dostupna. Ponesite i maske, premda nisu obavezne. Pokažimo kako se možemo zabaviti i biti odgovorni prema sebi i svojim prijateljima, ukućanima, a posebno djedovima i bakama. Pripremite osobne i dođite ranije. Volim vas 💜 #tonight #music #concert #vanilla #split #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina 📸 @sonjadvornik

A post shared by Severina (@severina) on

 

Pjevačica je dodala da, bez obzira na to što je koncert na otvorenom, posjetitelji vode računa o socijalnoj distanci.

"Brinimo jedni o drugima. Bez obzira što smo na otvorenom, vodite računa o socijalnoj distanci. Svima na ulazu će biti mjerena temperatura, a sredstva za dezinfekciju posvuda dostupna. Ponesite i maske, premda nisu obvezne. Pokažimo kako se možemo zabaviti i biti odgovorni prema sebi i svojim prijateljima, ukućanima, a posebno djedovima i bakama", zaključila je Seve.

Inače, Severina se vraća radnim izazovima nakon što je nekoliko dana u društvu prijateljica i sina putovala hrvatskom obalom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije