BLAGO NJIMA

Severina promijenila imidž pa sa suprugom pobjegla u New York! Evo zbog čega

Instagram
05.04.2019.
u 17:31

Severina i Igor Kojić otputovali su preko bare kako bi prisustvovali tulumu s najvećim svjetskim zvijezdama.

Pjevačica Severina Kojić i njezin suprug Igor trenutno uživaju u New Yorku. Kojići su preko bare otišli s jednim posebnim razlogom. Naime, splitska pjevačica bila je jedna od uzvanica svečane premijere serije 'Igre prijestolja', a druženjem s najvećim zvijezdama iz serije Severina se pohvalila na svom Instagramu. 

U Radio City Music Hallu glazbenica je iskoristila priliku kako bi se fotografirala s jednom od najvećih zvijezdi mega popularne serije, Emilijom Clarke. 

Foto: Instagram Asos

Na svečanoj premijeri osme sezone jedne od najpopularnijih televizijskih serija Severina se pohvalila i novim imidžem. Severina je skratila svoju dugu smeđu kosu, a među najvećim svjetskim zvijezdama zablistala je u zlatnoj šljokičastoj haljini koja je u prvi plan istaknula njezine vitke noge. 

Njezino izdanje svidjelo se obožavateljima na Instagramu. 'Predivna si!', 'Sve mlađa i mlađa', 'Najbolja žena na ovim prostorima', samo su neki od komentara koji su osvanuli ispod fotografije na kojoj pozira s Igorom. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije