SPREMA ALBUM

Severina objavila snimku iz studija na kojoj je zaplesala pored zgodnog suradnika iz Srbije

Instagram
26.09.2022.
u 18:31

Fanovi su u komentarima pisali kako jedva čekaju album, i poželjeli joj sreću s izlaskom

Pjevačica Severina (50) u posljednjim je pripremama za izlazak svog  trinaestog studijskog albuma koji bi trebao izaći u dva dijela, a pod nazivom "Sorry, sorry".

 Sa suradnikom i producentom Filipom Miletićem u studiju snimila je kratku snimku koju je podijelila s pratiteljima na Instagramu i najavila skorašnji izlazak prvog dijela. 

"Čujemo se uskoro", napisala je pod videom u kojemu je pokazala dolazak u studiju, a zatim je malo i zaplesala dok u pozadini svira glazba koju ćemo možda čuti na njezinom albumu. Na sebi je imala svjetleće naočale s kojima je plesala. 

"Izgledam li kao ozbiljna pjevačica?", upitala je Filipa, a on joj je rekao da je, ali samo dok ne svijetle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Severina (@severina)

Fanovi su u komentarima pisali kako jedva čekaju album, i poželjeli joj sreću s izlaskom, a javile su se i poznati prijatelji poput srpske pjevačice Ane Bekute, influencerice Elle Dvornik koja joj je poručila da zna taj studio, radijske voditeljice Paole Valić Bekić i slično. Inače, Severina i Filip započeli su suradnju prije više od 11 godina. On je tada bio u ozbiljnoj vezi s pjevačicom Anom Bebić koja je sa Severinom otpjevala i popularni hit "Italiana", iza kojeg stoji i Filip.

Filip je inače magistar klavira, a radi kao producent i skladatelje te stoji iza producentske kuće "FM Play" koju je 2007. pokrenuo s Milošem Roganovićem. Iste su godina osvojili estradu pjesmom "Aspirin" koju su napravili za Seku Aleksić, a od tada su nastavili nizati hitove i surađivati s najvećim regionalnim glazbenim zvijezdama te su osnovali i popularni bend "Ministarke".

Najznačajniju suradnju svakako imaju sa Severinom i stoje iza nekih od njezinih najvećih hitova, poput "Brad Pitt", "Uzbuna" "Italiana", "Dobrodošao u klub", "Grad bez ljudi" i mnogih drugih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije