Doček bez njenih hitova

Severina je morala otkazati svoj nastup u novogodišnjem programu HRT-a, a otkriveno je i zašto

07.12.2022.
u 18:22

Na HRT-u ovih dana se snima božićni i novogodišnji program, a kao jedna od zvijezda koje sudjeluju u novogodišnjoj emisiji s HRT-a su pozvali i jednu od naših najpopularnijih pjevačica Severinu. Kako pišu 24 sata, pjevačica je svoj dio trebala snimiti jučer na Prisavlju, ali na kraju je morala otkazati i prema njihovim saznanjima njezin menadžer Tomica Petrović jučer oko podneva je nazvao urednike i obavijestio ih kako Severina ne može doći jer ima koronu.

Ovu informaciju potvrdili su s HRT-a i za Severinu neće tražiti novi termin snimanja jer je plan da se novogodišnja emisija snimi do četvrtka te po svemu sudeći na Silvestrovo na HRT-u nećemo slušati hitove naše pjevačice. Severina se nedavno vratila s odmora u Jordanu i ubrzo obavijestila svoje obožavatelja kako im je pripremila novu pjesmu. Premijera pjesme je sutra točno u podne na YouTubeu, a novi je singl nazvan 'Vjerujem u Boga' autorski ga potpisuju Filip Miletić, producent, skladatelj i aranžer te Dino Merlin, autor stihova dok Darko Drinovac potpisuje režiju za spot. Haljina iz spota, koja se nosi preko glave, dizajnerskog je brenda Coperni, čiji su osnivači i dizajneri na Tjednu mode u Parizu uživo tkaninom iz spreja (na)crtali haljinu Belli Hadid. Body i duga crna haljina bez naramenica iz spota, dizajn je Matije Vujice, a kako sve to skupa izgleda saznat ćemo sutra u podne kada spot bude premijerno pušten.
 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?