NASTAO KAOS

Severina i Milan se posvađali u sudnici tijekom rasprave o školovanju sina

13.06.2018.
u 16:06

Severina inzistira da Aleksandar upiše osnovnu školu na Jordanovcu, a Milan želi da to bude neka međunarodna privatna škola i kako bi to pitanje riješili imali su ročište u ponedjeljak na Općinskom sudu.

U ponedjeljak 11. lipnja na ročištu na Općinskom sudu u Zagrebu susreli su se Severina Kojić i Milan Popović kako bi se na ovoj raspravi dogovorili oko nastavka školovanja njihovog sina Aleksandra, piše Blic. 

Severina zahtijeva da Aleksandar ide u hrvatsku školu, dok Milan smatra da bi trebao upisati međunarodnu školu. Rasprava je na sudu bila burna prenosi ovaj  srbijanski medij i pjevačica ne odustaje od svog zahtjeva da sina upiše u osnovnu školu Jordanovac. 

Milanova je želja da to bude međunarodna škola privatnog karaktera jer želi da njegov sin nauči što više stranih jezika i da razvije svoje talente te Popović nudi podmirivanje svih troškova privatnog školovanja. 

Tijekom postupka nastao je pravi kaos, piše Blic, i Severina je svom bivšem partneru i ocu svog sina rekla da je Aleksandar prije svega Hrvat i mora ići u hrvatsku školu, a na to je Popović uzvratio: Ma kako je prije svega Hrvat?

Prema njihovom pisanju Severina je na izlasku iz sudnice Popoviću dobacila: Seljačino.  

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?