RAZLIČITE DESTINACIJE?

Severina i Igor uživaju na moru: 'Evo me doma, bolje sam odma'

28.06.2020.
u 16:37

Još se uvijek šuška o navodnom ljubavnom krahu pjevačice Severine i Kojića, no par se o istom ne oglašava. Glasine nisu potvrdili, niti demantirali...

Pjevačica Severina Kojić (48) sa svojim pratiteljima podijelila je dvije fotografije na kojima se vidi kako Splićanka trenutno uživa u Dalmaciji.
- Evo me doma, bolje volje sam odma - napisala je Severina u opisu fotografije na kojoj pozira u kupaćem kostimu. Nedugo nakon objavila je i selfie s broda. 


U isto vrijeme videosnimku koja prikazuje more i obalu objavio je i Igor Kojić (32) koji se u posljednje vrijeme rijetko oglašava na društvenim mrežama. No, nije označio lokaciju na kojoj se trenutno nalazi. 

- Vitar u kosi, oni pivaju, a ja se sitim stihova Stefana Simića - napisala je Severina ispod objave i prenijela pjesmu spomenutog pisca. 

Još se uvijek šuška o navodnom ljubavnom krahu Severine i Kojića, no par se o istom ne oglašava. Glasine nisu potvrdili, niti demantirali. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?