Dobro se slagali

Šest mjeseci nakon što je Kim predala papire za razvod Kanye je napravio nešto neočekivano

Kim i Kanye
© Eduardo Munoz/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
15.09.2021.
u 07:45

Kanye West više ne prati svoju bivšu suprugu Kim Kardashian na Instagramu iako se ona prije nekoliko dana pojavila na slušanju njegovog novog albuma Donda čime je bivši par dao do znanja kako su i dalje u dobrim odnosima pa je ovaj potez iznenadio mnoge. Par je u veljači predao papire za razvod, a navodno je Kanye priznao Kim da ju je varao tijekom svoje turneje Saint Pablo 2016. godine.

Godinama je Kanye pratio na Instagramu samo Kim, a sada na ovoj društvenoj mreži prati 14 korisnika, a Kim je i dalje njegova pratiteljica na Instagramu. Prije tri mjeseca glazbenik je isti potez napravio kada je na Twitteru prestao pratiti Kim i njezine sestre i to je bilo u isto vrijeme kada su se pojavile informacije da je Kanye u vezi s Irinom Shayk, ali ta romansa nije dugo potrajala. Izvori bliski Westu kažu kako nije bila tajna kako ima izvanbračne afere nakon što mu se rodio sin Saint.

- Svima se hvalio kako je spavao s djevojkama koje su mu groupie i svom timu je prepričavao do u detalje svoje seksualne odnose s njima. Noviji članovi našeg tima bili su šokirani načinom na koji je u detalje opisivao noću koje je provodio u krevetu s ljubavnicama - kaže blizak član njegovog tima i dodaje kako se Kim jako trudila da njihov brak opstane i bude sretan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije