Turski glumački par

Šeherezada i Onur čekaju djevojčicu, lijepa glumica otkrila kako će joj dati ime

Foto: Promo
1/3
11.10.2021.
u 21:37

Turska glumica Berguzar Korel ima još nekoliko tjedana do poroda pa je organizirala baby shower na kojem je otkrila da će svoju kćer nazvati Leyla.

Turski glumački par Berguzar Korel (38) i Halit Ergenç (50) hrvatskoj su javnosti poznati po ulogama Šeherezade i Onura iz serije '1001 noć'. 

Par se osim na setu, zaljubio i u stvarnom životu, a i roditelji su dvojice sinova: Alija i Hana. 

Proljetos je lijepa Šeherezada saznala da je trudna i treći puta, a ta vijest dočekala ju je tijekom snimanja nove serije. Par je posebno veseo i zato što su saznali da čekaju djevojčicu, a ovog puta lijepa glumica objavila je i video kojim je otkrila da je napravila popularni baby shower. 

Radi se o američkom običaju koji se organizira nekoliko tjedana prije termina poroda. Tom je prilikom Korel otkrila i ime koje će dati malenoj. Naime, glumica će svoju kćer nazvati Leyla. 

Foto: Instagram

Dodajmo još da se cijeli događaj odvio u restoranu u kojem su svi prisutni bili cijepljeni te imali negativan test na covid, a upravo je zbog toga glumica bila posebno sretna. To je značilo da može sigurno zagrliti sebi drage ljude. 

„Godinu i pol smo svi čeznuli jedni za drugima, a sanjali smo o danu u kojem ćemo svi biti zajedno uz puno ružičaste boje i smijeha. Cijelo Hanovo djetinjstvo i moj porođaj bili smo sami, jer se poklopilo s pandemijom, stoga smo svi uživali u ovoj zabavi. Ovo je posljednja zabava s prijateljima prije rođenja na kojoj smo se svi super zabavili“, napisala je glumica uz video s baby showera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije