Sa 20 godina

Saznala je da je trudna svega 50 minuta prije poroda

02.12.2021.
u 13:00

Hannah Violet samohrana je majka jedne djevojčice, ali njezina trudnoća i sami porod nisu izgledali kao kod ostalih trudnica. Naime, ova 23-godišnjakinja nije ni znala da je trudna.

Probudila se jedno jutro s bolovima u trbuhu i leđima, a obitelj ju je brzo odvezla u bolnicu sumnjajući na upalu slijepog crijeva. Kada su stigli na hitnu uslijedio je šok - djevojci je puknuo vodenjak!

Svega 50 minuta prije poroda Hannah je saznala da je trudna - iako je cijelo vrijeme uzimala kontracepcijske pilule.

"Tata me pronašao ujutro na zahodu dok sam se grčila od bolova. Nazvali su hitnu i rečeno im je da je možda upala slijepog crijeva. Stigli smo u bolnicu i htjeli su mi izvaditi krv, ali ja sam se toliko previjala od bolova da nije bilo moguće. Dvije minute kasnije puknuo mi je vodenjak, a za manje od sat vremena postala sam majka djevojčice koja sada ima tri godine", priča Hannah u objavi na TikToku.

U komentare ispod videa javljale su se žene s istim iskustvom. Iako su bile na piluli, ostale su trudne i saznale to tek nakon nekoliko tjedana, prenosi The Sun.

"Ja sam saznala u 27.tjednu trudnoće", napisala je jedna, a druga se nadovezala: "Unatoč piluli, otkrila sam da sam trudna u 34. tjednu!".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije