ZGODNA PJEVAČICA

Sandra Bagarić u petom se desetljeću života skinula u bikini i pokazala obline

12.10.2020.
u 20:24

- Glumim ljeto danas, napisala je Sandra pokraj fotografije i dobila bojne pohvalne komentare prijatelja. - Samo "kupi" D vitamin, trebat će ti zimi, bio je jedan od brojnih komentara

Sandra Bagarić je proteklog vikenda iskoristila posljednje sunčane i tople dane ove godine da uživa na plaži. Naša je operna pjevačica uskočila u bikini crne boje, koji je u prvi plan stavio njene obline. - Glumim ljeto danas, napisala je Sandra pokraj fotografije i dobila bojne pohvalne komentare prijatelja. - Samo "kupi" D vitamin, trebat će ti zimi, bio je jedan od brojnih komentara.

- Neki su je obožavatelji pitali jesu li to fotografije snimljene ljetos, a ona im je odgovorila da su nastale netom prije objave te da je na moru ljepota i da bi se ondje preselila zauvijek. Podsjetimo, Sandra je rođena prije 46 godina u Zenici, a 1997. udala za svog bivšeg profesora Darka Domitrovića. Imaju dva sina, 20-godišnjeg Marka imaju i četiri godine mlađeg sina Lovru.

1/4

- Ne pijem, ne pušim, uredno živim, dovoljno spavam. U dobrom sam odnosu sa svojim glasom, slušam svoje tijelo - tijelo šalje signale, svakodnevno umjereno vježbam. Mnoge stvari dolaze iz glave, neke iz rodnog lista, hormona, a glas je podložan promjenama, najosjetljiviji instrument. Meni je ljudski glas osobna iskaznica. Moj glas i grlo su moja kancelarija, kazala je Sandra u razgovoru za tportal.

 

Komentara 1

DU
Deleted user
19:09 13.10.2020.

nasigurniji način da položiš ispit je da daš profesoru.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije