S HRT-a se dirljivim statusom oprostili od prerano preminulog kolege (50): 'Volimo te i falit ćeš nam'

03.06.2023.
u 17:53

Dugogodišnji glazbeni urednik Hrvatskog radija Ivan Dvoržak (50) sinoć je preminuo dok je bio u smjeni na Radio Sljemenu. Dvoržaku je iznenada pozlilo, a iako je na mjesto događaja odmah pozvana Hitna pomoć te su kolege koji su se tamo zatekli odmah krenuli s oživljavanjem nije mu bilo spasa.

- Sve nas je sinoć šokirala iznenadna smrt kolege Ivana Dvoržaka, dugogodišnjeg glazbenog urednika Hrvatskog radija, koji nas je, na žalost, napustio u 50-oj godini. Kolege će ga pamtiti po vedrom duhu, predanosti poslu i ljubavi prema glazbi, a slušatelji po emisiji "Glazba za sanjarenje", koja se emitirala nedjeljom navečer - stoji u priopćenju Hrvatskog radija.

Od prerano preminulog kolege oprostili su se i na Facebook stranici HRT Radio Sljeme. "Sinoć nas je napustio prijatelj i kolega, jedan od onih koji su srcem gradili Radio Sljeme, naš glazbeni urednik, Ivan Dvoržak🖤 Volimo te i falit ćeš nam…💔", stoji u objavi.

- Samo se srušio, kolege su ga pola sata oživljavale, a onda je naišao i gradonačelnik. Zvao je mrtvozornika i vještaka i cijelo vrijeme čekao s kolegama da dođu - rekli su radnije očevici za 24 sata.
poster

A potresnim scenama svjedočio je i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević (41) koji je jučer gostovao u središnjem Dnevniku HTV-a. Nakon završenog intervjua krenuo je prema izlazu iz zgrade i vidio djelatnike kako pokušavaju spasiti svog kolegu.

Informaciju o smrti djelatnika s HRT-a su za sada neslužbeno potvrdili, ali bez većih detalja.  - Gradonačelnik je gostovao u Dnevniku i sasvim slučajno se zatekao ovom nemilom i tragičnom događaju. Naišao je na potresene djelatnike koji su mu rekli da im se kolega srušio. Već je preminuo. Gradonačelnik je napravio sve što je on u tom trenu mogao i ostao pričekati mrtvozornika - poručili su iz Ureda gradonačelnika za 24 sata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije