BIVŠA ZAPRIJETILA

Ronaldov kraj? 'On je psihopat, imam dokaze koji će pomoći silovanoj ženi!'

09.01.2019.
u 12:27

Jasmine Lennard ističe da ima tone dokaza koji prikazuju Portugalca u pravom svjetlu, more poruka i glasovnih zapisa

Jasmine Lennard, bivša djevojka Cristiana Ronalda iz vremena dok je još nastupao za Manchester United, upravo je ponudila na Twitteru pomoć Kathryn Mayorgi, Amerikanki koja je Portugalca optužila da ju je silovao 2009. godine u Las Vegasu. 

– Imam informacije koje bi uvelike mogle biti od koristi tvom odvjetničkom timu. Željela bih ti pomoći – napisala je Lennard na toj društvenoj mreži, pa istaknula da ima 'tone' dokaza, između ostalog i glasovne zapise koje će Ronalda prikazati u pravome svjetlu. 

Lennard je slavnog nogometaša opisala kao teškog psihopata koji joj je neprestano prijetio smrću i koji ju je htio kontrolirati do te mjere da joj je branio izlaske. 

– Rekao mi je da će me oteti i isjeći na komadiće budem li se viđala s drugim muškarcima. Zaprijetio mi je da ću završiti na dnu rijeke. I za svaku od svojih tvrdnji imam dokaze. Da, Ronaldo je psihopat, a ja sam više od desetljeća čuvala njegove prljave tajne.

Činim ovo za sve žene koje je zlostavljao, neka svi vide njegove arogantne poruke u kojima tvrdi da će se izvući od optužbi jer ga svijet obožava – napisala je, između ostalog, Lennard na Twitteru. 

Ronaldo, naravno, nikada nije priznao da je silovao Mayorgi, ali su do medija doprli inkriminirajući dokumenti u kojima je navedeno da je kupio njezinu šutnju za 320 tisuća eura.

O tom je slučaju prvi pisao list Der Spiegel, koji je nedavno objavio i prepisku između Ronalda i njegova odvjetničkoga tima u kojoj je moguće vidjeti što mu je savjetovano da odgovara istražiteljima.

Portugalac se navodno te noći ispred Mayorgi razodjenuo i zatražio spolni odnos, a kada ga je odbila, odvukao ju je silom u spavaću sobu i obljubio. Večer je zaključio riječima da je on zapravo jako dobar dečko, odnosno priznanjem da je u njemu jedan posto zločestoga.  

Pristane li Mayorgi na ponudu, a Lennard doista dostavi dokazni materijal za koji tvrdi da ga posjeduje, mit o anđeoskom Ronaldu zauvijek bi mogao otići u nepovrat, ali to je najmanje što bi ga trebalo brinuti. 

Uostalom, Engleskinja tvrdi i da posjeduje zapise u kojima se hvali kako majku svog djeteta tretira kao smeće, da ima poruke u kojima nabraja svoje preljube, kao i seksualne ''podvige'' vrlo slične slučaju Mayorginima.

– Ronaldo istinski vjeruje da je nedodirljiv zato što je slavan. Zlo mi je od njegova ponašanja, od odijela superjunaka koje nosi u javnosti. U njemu nema ni trunke suosjećanja prema žrtvama.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije