TAJIO DIJAGNOZU

Rod Stewart šokirao javnost: 'Tri godine borio sam se s opakom bolesti'

16.09.2019.
u 16:40

Pop-zvijezda kazala je kako je mu je rak dijagnosticiran u veljači 2016., tijekom rutinskog pregleda

Rod Stewart kazao je kako je nakon tri godine dobio bitku s rakom prostate te je pozvao sve muškarce na redovite preglede budući da je njega spasila upravo rana dijagnoza, piše Mirror.

Pop-zvijezda kazala je kako je mu je rak dijagnosticiran u veljači 2016., tijekom rutinskog pregleda, te da se s opakom bolesti borio tri godine. 

Stewart je o svojoj borbi progovorio javno, tijekom humanitarne večere s članovima bivše grupe Faces, Kennyjem Jonesom i Ronniejem Woodom. Uvijek spreman za šalu, Stewart je ispred 500 ljudi kazao kako je supruzi Penny Lancaster kazao kako je to prava večer "da izađe u javnost". Voditeljica ga je pitala: "Želiš li izaći iz ormara?" a Stewart je odgovorio: "Ne, nije o tome riječ. Prije tri godine dijagnosticiran mi je rak". 

Nakon te objave kojom je šokirao sudionike humanitarne večere Stewart se zagrlio s Ronniejem Woodom koji se bori s rakom pluća.

  – Ako mislite pozitivno i uvijek budete nasmijani, sve će biti u redu. Na tome sam radio dvije godine, cijelo vrijeme sam bio sretan, i dragi Bog me sačuvao – kazao je Stewart. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije