TRENDI ODABIRI

Razmišljate o novoj frizuri, ali nemate ideje? Isprobajte jednu od tri najpopularnije frizure ovog ljeta

31.07.2020.
u 21:01

Razbarušena kosa je kao stvorena za ljetne dane, a ona super izgleda na različitim dužinama, što dokazuju i najnoviji trendovi. Ako ipak niste fan takve frizure, možda je vrijeme za bob ili lob!

Ako ste se vratili s godišnjeg odmora i žudite za promjenom ili razmišljate o novom looku za odmor, vrijeme je za posjet frizerskom salonu. Inspiracije nikad dosta pa smo izdvojili tri hit frizure koje možete isprobati, a pristaju gotovo svim oblicima lica i jednostavne su za održavanje. 

Shaggy frizura

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Selena Gomez (@selenagomez)


Ako je neka frizura kao stvorena za ljetne dane, onda je to definitivno shaggy cut, s ozbirom na to da je jako zaigrana, a tome pridonosi i njezina slojevitost koja stvara wow volumen. Ovakvu je frizuru već isfurala Selena Gomez, a frizeri kažu da je odlična ako ste se u karanteni "zaigrali" i sami se (pogrešno) ošišali. Frizeri su za Bustle rekli da ovakav tip frizure ima moć istaknuti najljepše dijelove lice, kao i sakriti nedostatke, a veliki je plus što je jako jednostavna za stiliziranje. 

Lob frizura


Ako niste spremni za drastičan rez, no ipak želite promjenu, onda je lob idealno rješenje. Lob je zapravo malo duži bob, odnosno njegova dužina seže između brade i ključne kosti, a veliki je hit među celebrity damama već godinama. Ovakva je frizura veliki trend jer u svakom trenutku izgledate kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona, a kosu i dalje možete svezati u rep, ako je riječ o bad hair dayu. 

Blunt bob

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

a quarantine love story for the ages

Objavu dijeli Lucy Hale (@lucyhale)

Među najpopularnijim ljubiteljicama blunt boba definitivno su članice obitelji Kardashian-Jenner, a karakterističan je po tome što ima oštar i ravan rez te sleek efekt. Ovakva frizura najviše pristaje srcolikom licu, kao i ovalnom te četvrtastom obliku lica, a ako vam dosadi potpuno ravna varijanta, uvijek se možete pogirati s razbarušenim valovima koji su kao stvoreni za ljetne dane. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije