RAQUEL MAURI

Rakitićeva supruga pokazala majku, pratitelji oduševljeni: 'Kao sestre'

14.04.2021.
u 14:06

Majka i kći na oba su profila dobile mnoštvo komplimenata gdje su im pratitelji pisali koliko sliče jedna drugoj.

Raquel Mauri, supruga našeg reprezentativca Ivana Rakitića i njezina majka Puri Olmo objavile su istu zajedničku fotografiju na svojim društvenim mrežama.  

"Mami", napisala je samo Raquel, no njezina je majka bila rječitija. "U životu postoje dobri trenuci i oni koji to baš nisu, no iz jednih i drugih učimo zajedno. Volim te", stoji u objavi Puri Olmo. 

Majka i kći na oba su profila dobile mnoštvo komplimenata gdje su im pratitelji pisali koliko sliče jedna drugoj, a neki su pisali čak i da Puri izgleda kao njezina starija sestra. 

Puri Olmo poprilično je aktivna na društvenim mrežama, a tamo rado dijeli obiteljske fotografije, sa suprugom, ali i one sa svojim unučicama Altheom i Adarom, kćeri Raquel Mauri i Ivanom Rakitićem. 
Podsjetimo, Raquel i Ivan građanski su se vjenčali 2013. godine, dok se crkveno vjenčanje održalo dvije godine kasnije, točnije 20. lipnja u seviljskoj katedrali. Par živi u Španjolskoj sa svojim kćerima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?