MELANIA TRUMP PRIVUKLA PAŽNJU

Prvu damu SAD-a ismijavaju zbog modnog odabira tijekom proslave rođendana Amerike

05.07.2020.
u 20:09

Prva dama SAD-a Melania pridružila se suprugu Donaldu Trumpu prigodom proslave 4. srpnja na planini Rushmor. Njezino pojavljvanje izazvalo je masovni interes, sve oči su bile uprte u nju. Ona se pojavila u efektnoj haljini midi duljine brenda "Alexander McQueen" sa dodatkom tankog crnog pojasa, koji je istaknuo njezin tanak struk, a upotpunila je klasičnim crnim salonkama sa visokom potpeticom. Unatoč tome što je kroj ove kreacije, čija je cijena oko 2.000 eura, laskao Melanijinoj figuri i odlično joj stajao, javnost je ubrzo pronašla zamjerku zbog čega su se usijale društvene mreže. Naime, haljina sa raskošnim donjim dijelom u nekoliko slojeva imala je neobičan print - bijelu podlogu krasile su nedefinirane geometrijske šare u crnoj boji. Upravo je to zasmetalo publici na Twitteru i Instagramu, koja je jednoglasno zaključila kako te šare izgledaju baš kao da je netko uzeo crni marker i nasumično išarao haljinu.
- Donaldu Trumpu je bilo dosadno, pa je riješio crtati po ženinoj haljini", "Može li netko, molim vas, uzeti marker od njega, sada se zaigrao po Melanijinoj haljini", "Da li su ovo dječji crteži?", samo su neki u moru sličnih komentara. Zanosna Slovenka igrala je na sigurno s crno-bijelom kombinacijom, ne računajući na moć zapažanja publike. Ispostavilo se kako je ovo katastrofalno izdanje, te jedno od onih za koje je dobila užasne ocjene, iako se to u njenom slučaju rijetko dešava.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije