Hvala ti za sve...

PRVI PUT NAKON PREKIDA: Danijela objavila fotografiju s posebnim muškarcem

20.11.2021.
u 11:59

Pjevačica Danijela Martinović (50) sredinom ove godine okončala je dugogodišnju vezu s glazbenikom Petrom Grašom (45). I dok je Grašo nekoliko mjeseci nakon prekida započeo vezu s Hanom Huljić (31) Danijela o svom ljubavnom životu mudro šuti. 

Fotografije s Grašom nestale su s njezinih društvenih mreža, a sada je po prvi puta nakon prekida na svom Instagramu objavila fotografiju s muškarcem. Riječ je o njezinom dugogodišnjem prijatelju, poznatom slovenskom chefu Tomažu Kavčiću kojem je emotivnom objavom čestitala rođendan. 

- Hvala ti za sve trenutke koje si učinio nezaboravnim, za svu ljubav hvala ti... Ostani na svom oblaku mašte... Sretan ti rođendan - poručila je Danijela. U komentarima ispod objave odmah se javio i slavljenih Tomaž. - Hvala tebi za sve - kratko je poručio. 

Neki od pratitelja ponadali su se da je Danijela u Tomažu pronašla novu ljubav. - I eto tako ljubav je uvijek tu, prati te, potajno voli, živi s tobom... Dok mi živimo tu pored nje rasijani, nepažljivi, zauzeti, ona strpljivo čeka. A što mi radimo - prosimo negdje na nečijim stepenicama mrvice ljubavi - poručila joj je jedna od pratiteljica. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije