IZ ARHIVE

Procurile stare fotke Indire Levak! Pogledajte kako je pjevačica izgledala prije 17 godina, jedan detalj nije se promijenio

16.01.2022.
u 17:55

Indira je bila odjevena u crnu, dugačku, dekoltiranu haljinu, a pjevačicu danas često viđamo u upečatljivim kombinacijama koje bira za nastupe. U posljednjih nekoliko godina pjevačica oduševljava svojom utegnutom linijom, a mnogi se slažu kako izgleda bolje nego ikada.

Pjevačica Indira Levak (48) poznato je ime na Hrvatskoj glazbenoj sceni već godinama, a sada su se pojavila fotografije koje su nastale kada je još bila članica grupe Colonia koja ju je proslavila. Nakon potpisivanja diskografskog ugovora s Menartom 2005. godine, Colonija je organizirala proslavu, a na fotografijama koje su pronađene u arhivi Pixella Indira je veselo pozirala s kolegama iz benda- Borisom Đurđevićem i Tomislavom Jelinićem. Indira se od tada veoma promijenila, a osim fizičkog izgleda, promijenila je i stil odijevanja, no zarazna energija po kojoj je poznata na sceni ostala je njezin zaštitni znak. Indira je bila odjevena u crnu, dugačku, dekoltiranu haljinu, a pjevačicu danas često viđamo u upečatljivim kombinacijama koje bira za nastupe. U posljednjih nekoliko godina pjevačica oduševljava svojom utegnutom linijom, a mnogi se slažu kako izgleda bolje nego ikada.
Krajem prošle godine Indira je predstavila novu pjesmu 'Atlantida' koju potpisuje s Borisom Đurđevićem, ali ne kao bend, već kao suradnici. Mnogi su proteklih godina zazivali ovaj scenarij gdje se Indira i Boris udružuju i ponovo stvaraju pjesme koje imaju onaj njihov prepoznatljiv zvuk. -Ova pjesma je iskren odraz želje da nestanemo iz bolnih situacija baš poput Atlantide, definitivno govori o ranjivosti s kojom se svi suočavamo. Sretna sam što se sve ovako posložilo i što Boris i ja imamo još puno toga za reći kroz pjesme. Atlantida je posebna i po tome što sam prvi put u karijeri odsvirala dionicu na klarinetu u svojoj pjesmi- otkrila je pjevačica.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije