NEVJEROJATNO!

Prljavi detalji: Glumac za razvod saznao na potpuno neočekivan način

Hubert Boesl/DPA/Pixsell
17.09.2019.
u 16:35

Nakon brojnih špekulacija o razlogu prekida nedavno se oglasila i Miley koja je jasno dala do znanja da nevjera nije razlog njenog prekida s Liamom.

Čini se kako razvod koji su potvrdili i pjevačica Miley Cyrus i glumac Liam Hemsworth, nije svima bio očekivana vijest.

Naime, prema Page Six, Liam je za vijest o razvodu čuo na najneugodniji mogući način - preko društvenih mreža. Tako barem tvrdi nepoznati izvor koji se obratio stranim medijima. - Tako je najbolje - stoji u izjavi koju je njihov glasnogovornik uputio medijima, a u nastavku govori "da su se Liam i Miley složili da se trebaju razići jer kao partneri i individualci koji evoluiraju i mijenjaju se to je najbolje za fokus na njihove karijere i njih same".

Ipak, 29-godišnji glumac to nije očekivao. Odlučili su se i dalje složno i predano brinuti o njihovim ljubimcima:  psima Emi, Mary, Jane, Bean, Happy, svinji Pig i dvije mačke Keke i LiLo. Kad je objavila sliku na Instagramu gdje vidljivo ne nosi prsten, glasine o razlazu bračnog para počele su se širiti neviđenom brzinom. Ubrzo su portale preplavile fotografije njezinog odmora u Italiji s Kaitlyn Carter, bivšom djevojkom Brodyja Jennera. Zajedno su otputovale tjedan dana nakon što je potvrđeno da se Carter i Jenner također razilaze.

Liam se o razvodu oglasio nekoliko dana kasnije. "Samo kratka napomena da kažem da smo se Miley i ja nedavno razišli i ne želim joj ništa osim zdravlja i sreće - napisao je tada glumac.

Nakon brojnih špekulacija o razlogu prekida nedavno se oglasila i Miley koja je jasno dala do znanja da nevjera nije razlog njihovog prekida. - Jednom kada smo se Liam i ja pomirili, mislila sam to i bila sam odana. Ovdje nema tajni koje treba otkrivati. Naučila sam iz svakog iskustva u životu. Nisam savršena, ne želim biti, dosadno je. Odrasla sam pred vama, ali suština je da, ODRASLA SAM - napisala je.- Mogu priznati puno stvari, ali odbijam priznati da je moj brak završio zbog varanja. Liam i ja smo zajedno jedno desetljeće. Rekla sam to prije i to ostaje istina, volim Liama ​​i uvijek hoću - objasnila je Miley.

Glumac je službeno predao zahtjev za rastavu od pjevačice krajem kolovoza nakon samo osam mjeseci braka. Miley i Liam vjenčali su se u prosincu 2018. godine, ugostivši prijatelje i obitelj na svadbenoj proslavi u njihovoj kući u Nashvilleu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?