ISPOVIJEST GLUMICE

Pristala je na seks utroje zbog mlađeg supruga, htjela je pokazati da je cool

Foto: PA/Pixsell
21.09.2019.
u 10:16

Demi Moore napisala je knjigu s nepoznatim detaljima iz svog života, a veliki dio knjige posvetila je bivšem suprugu Ashtonu Kutcheru.

Za šest dana u prodaju stiže knjiga "Inside Out" u kojoj 56-godišnja Demi Moore otkriva brojne nepoznate i traumatične detalje iz svog života. U  knjizi je opisala mučne detalje djetinjstva i odrastanja uz roditelje hipije, te kako je kao djevojčica majci spašavala život kada se pokušala ubiti te je progutala tablete.

Piše kako se već u tom trenutku u njoj nešto prelomilo i više nikada nije bilo isto. Glumica u knjizi opisuje i kako je s 15 godina silovana, a sa 16 godina odlazi od roditelja i uskoro se udaje za glazbenika Freddyja Moorea. U braku s njim otkriva drogu i alkohol i nakon pet godina ova ljubav puca i Demi nalazi sreću uz Brucea Willisa i s njim u braku je dobila tri kćeri. U knjizi piše o svom odnosu s Bruceom, ali veliki dio knjige posvetila je trećem suprugu Ashtonu Kutcheru.

S njim je u braku bila od 2005. do 2011. godine i sada je otkrila detalje o Ashtonovim prevarama i o tome kako ju je nagovarao na seks utroje.

- Pristala sam na to jer sam htjela biti cool i pokazati mu kako i ja mogu biti zabavna, ali to je bilo pogrešno - napisala je glumica u knjizi. Napisala je i kako ju je Ashton prevario s Britney Jones i Sarom Leal. Britney je Ashton upoznao na rođendanu Demine kćeri,  uoči proslave šeste godišnjice braka Ashton je suprugu prevario sa Sarom.

- Sara mi je sve ispričala i znala sam da ne laže - napisala je u knjizi.  Piše i o tome kako je s 15 godina mlađim Ashtonom ostala trudna te je imala  spontani pobačaj što ju je u potpunosti slomilo. Demi je krivila sebe zbog toga i opet se odala alkoholu i na kraju je njezina veza s Ashtonom propala.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije