OSTAJE 72 SATA

Prisilno hospitalizirana nekadašnja zvijezda 'Jackassa'

Profimedia
05.06.2023.
u 19:38

Zbog brige za njegovo psihičko zdravlje, policija u Kaliforniji ga je odvezla u bolnicu i prema kalifornijskom kodu 5150 tamo će ostati 74 sata.

Član skupine Jackass Brandon 'Bam' Margera prisilno je hospitaliziran, pišu američki mediji. Zbog brige za njegovo psihičko zdravlje, policija u Kaliforniji ga je odvezla u bolnicu i prema kalifornijskom kodu 5150 tamo će ostati 72 sata. 

Njegov brat Jess Margera rekao je ranije kako Bam proživljava svoje posljednje dane. Nedavno se samovoljno predao policiji nakon što je njegova obitelj zbog napada izdala nalog za uhićenje. Zdravlje mu je sada gore neko ikada prije, priznao je Jess. 
43-godišnji Bam, koji se zakleo da od tog napada više ne pije te da je bio negativan na metamfetamin, sada se suočava s kaznenom prijavom nakon što je navodno napao svog brata i prijetio rođacima. Jess sada na društvenim mrežama tvrdi da ne može ništa učiniti u vezi s njegovim sve lošijim stanjem.

"Nadam se da nikoga od vas sada ne boli toliko koliko mene. On umire, a ja tu ne mogu ništa učiniti', napisao je Jess na Instagram Storyju.

Pisao je  ranije i da bi mogao imati "trajno oštećenje sluha" nakon Bamovog napada i prijetio da će tužiti svog brata. I to ne samo on, već i cijeli bend CKY, gdje je Jess bubnjar. 

"Ako je to slučaj, on će biti tužen za sve moje nadolazeće prihode od turneja i ja ću pobijediti. Nije mi baš zabavno imati neprijatelja", napisao je Jess na Twitteru prije nego što je dodao da će novac donirati programima za mentalno zdravlje.

Podsjetimo, Jess je na Twitteru također tvrdio da je Bam bio u bijegu i usred sloma zbog ovisnosti o metamfetaminu. Bamov odvjetnik, Michael van der Veen, rekao je za Page Six ubrzo nakon toga da se njegov klijent izjasnio da nije kriv za optužbe koje mu se stavljaju na teret.

Bam je u petak na Instagramu objavio da će prestati piti zbog svog sina Phoenixa, kojeg ima s bivšom suprugom Nicole Boyd, a zanijekao je i da je ikada koristio metamfetamin. Kao dokaz objavio je svoju fotografiju ispred hitne medicinske pomoći s nečim što se čini kao rezultati testa.

"Pa, moj me brat lažno optužio da sam na metamfetaminu", objavio je i dodao da je otišao sa svojim "odvjetnicima" na testiranje nakon što je Jess tvrdio da je njegov mlađi brat bio drogiran tijekom navodnog napada. 

U idućoj objavi Bam je prihvatio ponudu Lamara Odoma za odvikavanje. Naime, bivši NBA igrač rekao je za TMZ da će besplatno smjestiti Bama u njegovu novu ustanovu za rehabilitaciju u Kaliforniji.

“Lamar Odom, upravo sam čuo tvoju poruku. Da, želim tvoju pomoć", odgovorio je Bam.

Sjetimo se i problema sa zdravljem koje je imao kao posljedica upale pluća i koronavirusa u prosincu prošle godine. Bam je u siječnju rekao da su ga 8. prosinca proglasili mrtvim nakon što je hospitaliziran zbog upale pluća koju je dobio zbog zaraze koronavirusom. Margera je nastupio u podcastu Wild Ride gdje je ispričao da je tijekom tog vremena završio na respiratoru. Hospitaliziran je u prosincu 2022., a tijekom boravka u bolnici pretrpio je pet napadaja.

"Praktički su me proglasili mrtvim 8. prosinca. Nisam imao pojma da bolujem od covida i da mi se tijelo praktički gasi. Spomenuti napadaji trajali su između 10 i 20 minuta, a tijekom četvrtog sam se tako snažno ugrizao za jezik da je zamalo otpao. Toliko je bio natečen da je postao prevelik za usnu šupljinu, a povrh svega sam u sebe unio zaraženu krv od koje sam dobio upalu pluća", rekao je tada.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?