Rođendan

Princ Harry slavi 37. rođendan, kraljevska obitelj mu čestitala unatoč svemu

Harry
Anthony Devlin/Press Association/PIXSELL
15.09.2021.
u 18:24

Princ Harry danas slavi 37. rođendan. Mlađi sin tragično preminule princeze Diane i princa Charlesa javnosti je poznat po burnom načinu života, a sada je u napetim odnosima s kraljevskom obitelji zbog čega je bilo upitno hoće li mu članovi kraljevske obitelji čestitati rođendan. Ipak, sve najbolje povodom rođendana zaželjeli su mu kraljica Elizabeta II., stariji brat princ William i Kate Middleton. 

Oni su na društvenim mrežama podijelili prinčeve fotografije uz poruku "Princ Harry sretan rođendan", a na profilu kraljevske obitelji objavljena je slika vojvode od Sussexa s njegovom suprugom Meghan Markle uz poruku "Želimo vojvodi od Sussexa sretan rođendan".

Inače, princ Harry je svojim brojnim potezima i ponašanjem izazivao reakciju javnosti. Tako je alkohol počeo konzumirati već s 12 godina, a prvu cigaretu je zapalio s 8 godina. Ni tijekom obrazovanja nije bio uzoran pa je za vrijeme studiranja na  Eton Colleagueu u Berkshireu organizirao lude zabave, a studij je završio s dvojkom iz geografije. Nakon toga je 2005.godine snimljen u nacističkoj uniformi, a sedam godina kasnije paparazzi su ga snimili golog u Las Vegasu. Međutim, princ je završio vojnu misiju u Afganistanu gdje je proveo 20 tjedana.

Podsjetimo, princ Harry oženio se s Meghan Markle s kojom ima dvoje djece sina Archija te kćerkicu Lilibet Lili Dianu. Prije gotovo dvije godine vojvoda se odselio sa suprugom Meghan s kraljevskog dvora u daleku Kaliforniju zbog čega su naglo zaoštrili odnosi između njega i kraljevske obitelji. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?