BILA JE LJEPOTICA

Preživjela je tri srčana udara, ali plastične operacije su je unakazile

Instagram
07.12.2019.
u 08:21

Majka slavnog Sylvestera Stallonea, proslavljenog ulogom Rockyja, Jackie Stallone nekad je bila prava ljepotica, ali kada je počela s plastičnim operacijama nije se znala zaustaviti na vrijeme.

Jackie Stallone, majka Sylvestera Stallonea, nakon godina i godina estetskih zahvata je izobličila lice te ju zbog toga uspoređuju s dizajnericom Donatellom Versace. Ova 98-godišnjakinja nekad je bila plesačica te je izazivala uzdahe muškaraca diljem svijeta, a danas je neprepoznatljiva.

Prije nekoliko godina je priznala da je pretjerala s plastičnim zahvatima i da žali zbog brojnih operacija. Samu sebe je usporedila s "vjevericom koja ima puna usta lješnjaka".

Premda se bliži stotom rođendanu, za nju se ne može reći da je neaktivna. Naime, bivša plesačica svojedobno je ponosno dala medijima do znanja da u svojim 90-ima triput tjedno odlazi na satove plesa, dvaput tjedno vježba s osobnim trenerom i svaki dan svira klavir.

 

 

- Ne gubim vrijeme po glupim holivudskim partijima. Ja sam postala uzor za zvijezde starije od 50 godina jer svi strahuju od starenja, a ja sam sve popularnija s godinama - objasnila je tada "Rockyjeva" majka koja je preživjela tri srčana udara i objasnila nakon toga kako se ne boji smrti.

- Bila su tri. Moj odgovor na njih je: zaj**i. Ako moraš umrijeti, to je dobar način da umreš. Odlaziš u jednom komadu i dostojanstveno - rekla je.

Podsjetimo, kćeri Sylvestera Stallonea ovog ljeta plovile su Jadranskom moru. Zabavljale su se na jahti Meiri, a usidrile su se blizu Šolte. Stalloneova kći Sistine, koja je proslavila 21. rođendan, pohvalila se na Instagramu snimkama s jahte. 

Najam jahte u ovom razdoblju kada je obitelj plovila iznosio je 105 tisuća eura za tjedan dana, što je oko 770 tisuća kuna.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije