U 60. GODINI

Preminuo slavni bubnjar, svirao je u mnogim poznatim bendovima

Profimedia
25.03.2020.
u 20:45

- Teška srca obavještavamo o smrti našeg dragog prijatelja i bubnjara Billa - napisali su članovi grupe R.E.M. na svojoj Facebook stranici, uz fotografiju na kojoj u Bill i Michael Stipe, frontmen R.E.M-a.

Bill Rieflin, bubnjar grupa R.E.M, Ministry i King Crimson preminuo je u 60. godini života nakon borbe s rakom. 

- Teška srca obavještavamo o smrti našeg dragog prijatelja i bubnjara Billa - napisali su članovi grupe R.E.M. na svojoj Facebook stranici, uz fotografiju na kojoj u Bill i Michael Stipe, frontmen R.E.M-a. 

- Poziv Tracy Rieflin iz Seattlea…Tracy je rekla Toyahu i meni da je dan bio siv, a nakon što je Bill umro oblaci su se razišli i nebo je postalo plavo u 15 minuta. Leti slobodno, brate Bill. Moj život je bio značajno bogatiji što sam te poznavao - napisao je  Robert Fripp, gitarist King Crimsona. 

Rieflin je u R.E.M.-u bio od 2003. do 2011. godine, a ostavio je traga i u drugim bendovima kao što su Nine Inch Nails. U King Crimsonu je prvo svirao bubnjeve pa klavijature. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije