SVI SE OPRAŠTAJU

Preminuo poznati glazbenik, tužnu vijest potvrdio kolega iz benda

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/2
19.09.2019.
u 10:06

Od njega se još od sinoć opraštaju brojni prijatelji i poznanici. Faris je bio osnivač benda Sikter

Preminuo je nekadašnji član benda Zabranjeno pušenje, Faris Arapović.

Od njega se još od sinoć opraštaju brojni prijatelji i poznanici. Faris je bio osnivač benda Sikter, koji je formiran 1990. godine. Dtatus kolege iz benda prenosimo u cijelosti bez lektorskih intervencija.

 

"Faris je mene, Shobu, Esu i Rokvu naučio kako treba da zvuči ozbiljan bend. Najviše je volio pjesmu 'Perfect Timing' od Davida Leea Rotha, što zbog naziva, što zbog načina na koji je odsvirana. On je imao taj 'perfect timing' kad je svirao. Trokut Dvotabanaš. Zadnji bubanj, što je u životu snimio, je za pjesmu 'Itna intervencija' sa Darkom Ostojićem, kod mene u studiju. Na spotu bubanj svira neki momak, ali na snimku je Faris. Bilo mi je strašno drago što se vratio muzici, bubnju. I odlično ga je odsvirao, skoro k'o nekad, kad je imao taj 'perfect timing'. Ne mogu sad da se pomirim da je to zadnji bubanj što je ikad snimio", napisao je na svom Facebook profilu Enes Zlatar .

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije