U 87. GODINI

Preminuo legendarni televizijski voditelj Larry King

23.01.2021.
u 14:32

Tijekom 63 godine i na različitim platformama radija, televizije i digitalnih medija, Larryjevi tisuće intervjua, nagrada i globalnih priznanja svjedoče o njegovom jedinstvenom i trajnom talentu kao voditelja

Legendarni televizijski voditelj i urednik Larry King preminuo je u 87. godini, objavili su iz njegove producentske kuće Ora media  

S dubokom tugom Ora Media objavljuje smrt našeg suosnivača, domaćina i prijatelja Larryja Kinga, koji je preminuo jutros u 87. godini u medicinskom centru Cedars-Sinai u Los Angelesu. 

Tijekom 63 godine i na različitim platformama radija, televizije i digitalnih medija, Larryjevih tisuće intervjua, nagrada i globalnih priznanja svjedoče o njegovom jedinstvenom i trajnom talentu kao voditelja. Osim toga, dok se njegovo ime pojavljivalo u emisijama', Larry je na subjekte intervjua uvijek gledao kao na istinske zvijezde svojih programa, a sam kao nepristran provodnik između gostiju i publike.

 

Bez obzira je li razgovarao s američkim predsjednikom, stranim čelnikom, slavnom osobom, likom preplavljenim skandalom ili sa svakim, Larry je volio postavljati kratka, izravna i nekomplicirana pitanja. Vjerovao je da sažeta pitanja obično daju najbolje odgovore i nije pogriješio u tom uvjerenju. 'Larryjevi intervjui iz njegovog 25-godišnjeg prikazivanja na CNN-ovom "Larry Kingu uživo" i njegovih programa "Larry King Now" i "Politicking with Larry King" neprestano se prenose u medijima širom svijeta i ostaju dio povijesnih zapisa kraja 20. i ranog 21. stoljeća, piše u priopćenju na društvenim mrežama.  

Ora Media upućuje sućut njegovoj preživjeloj djeci, Larryju mlađem, Chanceu, Cannonu i cijeloj obitelji King. Sprovod i komemoracija bit će objavljeni kasnije u koordinaciji s obitelji King koja trenutno traži njihovu privatnost.’ Larryev uzrok smrti još nije potvrđen.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije