obitelj u šoku

Preminuo je glazbenik Chris Cornell, a policija sumnja na samoubojstvo

PA/PIxsell, Goran Stanzl/Pixsell
18.05.2017.
u 15:21

Glasnogovornik glazbenika izjavio je za AP da je Chris preminuo u srijedu u Detroitu. Na podu kupaonice hotelske sobe pronašao ga je prijatelj

Chris Cornell, jedan od najznačajnijih i najutjecajnijih rock vokala svih vremena, preminuo je u 52. godini. Njegov glasnogovornik Brian Bumbery u izjavi za AP rekao je kako je Cornell preminuo u srijedu u Detroitu. Brian je dodao kako je glazbenikova smrt veliki šok za njegovu suprugu i cijelu obitelj.  

Policija u Detroitu priopćila je kako se u ovom slučaju radi o samoubojstvu. Navodno je Chrisova supruga u srijedu navečer nazvala njegovog dobrog prijatelja jer je bila zabrinuta što joj Chris ne odgovara na telefonske pozive. Prijatelj je došao do glazbenikove hotelske sobe i nakon što mu nakon dužeg kucanja Chris nije odgovorio provalio je u sobu i našao ga na podu kupaonice.

Frontman legendarnih Soundgardena i grupa Audioslave i Temple Of The Dog pred zagrebačkom publikom nastupio je prošle godine u travnju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije