JEFF THOMAS

Preminuo je 35-godišnji model i influencer: 'Ostala je takva praznina...'

Instagram
15.03.2023.
u 18:33

Thomasa je na društvenim mrežama pratilo više od 120.000 ljudi, a radio je za agenciju AMCK models iz Londona

Model i influencer Jeff Thomas preminuo je u 36. godini. Njegovo tijelo pronađeno je ispred kompleksa apartmana u Miamiju, a uzrok smrti još nije potvrđen. Thomasa je na društvenim mrežama pratilo više od 120.000 ljudi, a radio je za agenciju AMCK models iz Londona. Zbog fizičkog izgleda bio je savršeni kandidat za reklamiranje donjeg rublja, a na Instagramu je često objavljivao slike svojeg tijela, te je motivirao pratitelje da se pokrenu i počnu brinuti za svoje zdravlje. 

U posljednjem videu kojeg je objavio na društvenim mrežama, koji je objavio samo nekoliko tjedana prije smrti vidi se kako vježba u lokalnoj teretani. Nekoliko dana prije što je njegovo tijelo pronađeno, s druge strane, objavio je sliku nove tetovaže na kojoj piše riječ otpornost. 

Isti taj dan posjetio je svoju baku koja se vratila s krstarenja iz Kalifornije na Floridu sa svojom prijateljicom. Kako je napisao na društvenim mrežama, prijateljičin suprug s kojim je planirala putovanje obolio je od COVIDA-19 i preminuo. 

Jeff je u međuvremenu pohađao i nastavu jer je želio postati tehničar u hitnoj službi. Njegova posljednja objava koju je podijelio bila je iz spa centra gdje se opuštao u bazenu.
Nakon što je u javnosti odjeknula vijest da je preminuo od Jeffa su se počeli opraštati prijatelji, kolege i pratitelji koji su pisali kako je uvijek širio pozitivnu energiju. 

- Moj dragi Jeffe. Baš smo krenuli kovati planove, šalili se i sanjali da ćemo zajedno ići u Europu. Teško je ovo procesuirati, da se tako nešto neće dogoditi - napisao je jedan njegov prijatelj.  

- Ostala je takva praznina. Znam da to znaš. Znam da znaš da si bio voljen i da smo željeli sve najbolje za tebe, isto kao što si i ti za druge - dodao je drugi prijatelj.

Treći prijatelj je napisao kako je Thomas bio poseban i magičan, te da je njegovo veselje dotaknulo sve diljem svijeta. 

- Zauvijek ćeš mi ostati u srcu, volim te - napisao je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije