OBITELJ SHRVANA

Preminuo glumac Mike Batayeh: Imao je samo 52 godine, a smrt je bila iznenadna

Mike Batayeh
09.06.2023.
u 21:38

Glumac i komičar Mike Batayeh, koji je bio najpoznatiji po svom radu u kultnoj dramskoj seriji "Breaking Bad", preminuo je u 52. godini. Njegova obitelj potvrdila je njegovu smrt u priopćenju u petak.

Mikeova obitelj rekla je za TMZ da je Mike preminuo 1. lipnja u snu od "srčanog udara" dok je bio u svom domu u Michiganu. Prema riječima njegove sestre Diane, Mikeova je smrt bila iznenadna, prenosi Net.hr. 

"Jako će nedostajati onima koji su ga voljeli i njegova velika sposobnost da nasmije i razveseli tolike", podijelila je obitelj u dirljivoj izjavi.

Mike se pojavio u tri epizode "Breaking Bada" od 2011. do 2012. godine.

Glumio je Dennisa Markowskog, upravitelja industrijske praonice rublja Lavanderia Brillante - tvrtke koja je bila u vlasništvu mirnog, hladnokrvnog i proračunatog Gustava Fringa (Giancarlo Esposito). Posao je također bio maska za laboratorij u kojem su glavni likovi Walter White (Bryan Cranston) i Jesse Pinkman (Aaron Paul) obavljali sve svoje poslove.

 

Iako je najpoznatiji po svom kratkom angažmanu u seriji, Mike je imao dugu, zapaženu karijeru u kojoj je učestvovao u svemu, od "CSI: Miami" do "Bernie Mac Showa", piše The Sun.

Još u ožujku, Mike je podijelio savjete za mlade glumce i glumice: "Zapravo nema mudrih riječi koje bi netko mogao prenijeti bilo kome drugome… svatko ima svoj put. Da ne zvučim baš kao Buda, ali jedino što mogu reći jest da činiš ono što ti se čini ispravnim, a kad ti se ukažu prilike, nikad ih ne shvaćaj olako i misli u sebi: 'Čovječe, potrudit ću se više u sljedećoj prilici" Mnogi ljudi, uključujući i mene u prošlosti, mislili su da je to bilo svjesno ili nesvjesno… Stoga budite svjesni i tretirajte svaku priliku kao da je to ova prilika", zaključio je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije