POZNATA GLUMICA

Preminula je glumica Anne Heche: Vijest potvrdila njezina prijateljica

Anne Heche
Foto: Birdie Thompson
12.08.2022.
u 20:35

Heche je prošlog tjedna imala automobilsku nesreću u Los Angelesu te je bila u komi u kritičnom stanju.

Preminula je glumica Anne Heche. Heche (53) je umrla nakon što su isključeni aparati za održavanje života, a vijest je potvrdila njezina obitelj za The Guardian.

Heche je prošlog tjedna imala automobilsku nesreću u Los Angelesu. Tada je automobilom udarila u kuću te je nakon toga vozilo zahvatio požar, a Anne je bila zarobljena u automobilu sve dok nisu došli vatrogasci i izvukli je vani. Pedeset i devet vatrogasaca borilo se s vatrom, koja je progutala automobil glumice i kuću u koju se zabila. Vatrogasci su se 65 minuta borili s vatrenom stihijom i trebalo im je dosta vremena dok glumicu nisu izvukli iz automobila.  

Dok su je izvlačili iz olupine navodno je mogla komunicirati, ali je nedugo nakon toga izgubila svijest. Nekoliko dana kasnije pala je u komu. Njezina obitelj ranije danas kazala je da je drže na aparatima kako bi se utvrdilo mogu li se njezini organi donirati, što je bila njezina želja.  Heche je postala poznata po svojoj glumi nagrađenoj Emmyjem u televizijskoj drami "Another World". Heche se proslavila  i ulogama u filmovima kao što su 'Psiho' i 'Donnie Brasco'. 
Glumila je i u mnogim drugim filmskim ulogama uključujući HBO-ovu seriju "Hung" i filmove "Wag the Dog" i "Cedar Rapids". Dospjela je na naslovnice tabloida kasnih 1990-ih zbog veze s komičarkom Ellen DeGeneres, otprilike u vrijeme kada je DeGeneres objelodanila da je lezbijka. 

Nakon razlaza, Heche se udala za snimatelja Colemana Laffoona, no kasnije su se razveli. Nekoliko godina nakon toga bila je u vezi s glumcem Jamesom Tupperom, kolegom iz televizijske serije "Men in Trees". Glumica je imala dva sina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije