Stiže beba

Poznati detalji vjenčanja godine: Hana i Grašo imat će čak dva svadbena slavlja

13.01.2022.
u 20:07

Planiraju intimnu ceremoniju i veliko slavlje u Splitu krajem ljeta, nakon što Hana rodi, na koje će biti pozvano čak petstotinjak uzvanika

Nakon što se doznalo da čekaju bebu, Petar Grašo i Hana Huljić otkrili su za Gloriju da uskoro planiraju stati pred oltar te da će napraviti čak dvije svadbe. 

Bračne zavijete prvo će izmijeniti 19. veljače u crkvi u Splitu, a intimnoj ceremoniji prisustvovat će samo najuži članovi obitelji. 

500 uzvanika 

Planiraju i još jedno veliko slavlje u Splitu krajem ljeta, nakon što Hana rodi, na koje će biti pozvano čak petstotinjak uzvanika. 

Hana će na svom crkvenom vjenčanju nositi pravu vjenčanicu i to splitskih kretaora Marija i Jurice Pirić, koji su joj radili haljine i za sve druge važne trenutke u životu, poput maturalne večeri, ali i za njezine nastupe. 

Poznavajući rad modnog dvojca koji stoji iza brenda Arileo, a i Hanin stil, za pretpostaviti je da će njezina vjenčana haljina biti u retro duhu te jednostavnog i ženstvenog kroja. Hanina kuma treba bi biti pjevačica Domenica Žuvela, koja je sam dala naslutiti tako nešto. 

Koju će, pak, kreaciju imati na drugoj svadbenoj proslavi Hana još nije odlučila, no zato se zna da će to biti jedan od najvećih partyja. Budući mladenci, navodno, planiraju pozvati sve svoje prijatelje i suradnike pa se spominje brojka od čak 500-tinjak ljudi. 

Prinova 

Iako je Hana službeno potvrdila da je u drugom stanju, ona i Grašo za sada šute o svim drugim detaljima vezanim uz to. Kako smo već objavili, buduća mama trudna je tri mjeseca što je priznala svojim bliskim prijateljima te dakako njihovim obiteljima. 

A o tome koliko su ona i Petar sretni zbog toga, najbolje govori to što su svojim roditeljima sretnu vijest priopćili na sam Božić, koji su dvije obitelji ove godine proslavile zajedno. 

Navodno je s obje strane bilo i suza radosnica, što je razumljivo. I Vjekoslava i Tonči o tome su zadnjih godina često i javno govorili. Vjekoslava je jednom prilikom za magazin Gloria kazala kako mašta da drži za ruku svoje unuče, a isto je ljetos ponovio i Tonči.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije