RENEE ZELWWEGER

Poznata glumica uzdržava dečka, a svoj dio želi i njegova bivša žena

Foto: Press Association/DPA/PIXSELL
13.10.2017.
u 16:28

Melvoin je tražila od suca da se i taj novac ukalkulira u Bramhallovu zaradu, kada se bude utvrđivala alimentacija za kćerke Indiu (15) i Elle (12), no sudac je rekao da to nije moguće.

Glumica Renee Zellweger financijski pomaže svog dečka, gitarista Doylea Bramhalla II, koji je u procesu razvoda od bivše supruge. Zvijezda filmova o Bridget Jones mu tako plaća mjesečne račune u vrijednosti od 5000 dolara. No, kako piše E! News, dio tih sredstava želi i njegova bivša supruga Susannah Melvoin. 

Naime, Melvoin je tražila od suca da se i taj novac ukalkulira u Bramhallovu zaradu, kada se bude utvrđivala alimentacija za kćerke Indiu (15) i Elle (12), no sudac je rekao da to nije moguće. Melvoin i Bramhall bili su u braku od 1997. do 2010., kada ju je ostavio zbog pjevačice Sheryl Crow. No ta veza nije dugo potrajala, a Bramhall se 2010. zaljubio u Zelwegger, koju zna još iz studentskih dana.

Kako se moglo čuti na sudu, bivši supružnici su prije rastave bili dužni čak 300 tisuća dolara, a te dugove još nisu vratili, iako je ona pjevačica, a on uspješan gitarist, koji je pratio i Erica Claptona.

Iza Zellweger je nekoliko veza s poznatim osobama kao što su Jim Carrey, jack White i Bradley Cooper, te brak s country pjevačem Kennyem Chesneyem,  no čini se da je sreću našla tek u Bramhallu. Iza njega je, pak i duga borba s heroinom, a u Renne je našao mir.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije