ZVIJEZDA MELROSE PLACEA

Poznata glumica hospitalizirana, prijetila da će se ubiti

18.06.2018.
u 20:29

Jedan od ukućana glumice Heather Locklear pozvao je policiju jer je glumica prijetila da će se ubiti. Već dugo vremena ovisna je o lijekovima i alkoholu.

Jedna od najljepših glumica 90-ih i zvijezda serije Melrose Place, Heather Locklear je hospitalizirana i na psihijatrijskom je promatranju jer je, prema tvrdnjama članova njene obitelji, prijetila da će se ubiti. 

Ovu informaciju za E! News potvrdili su i u policiji, a na snimci poziva koju je član obitelji uputio policiji, čuje se kako za Heather kaže da je nasilna i da pokušava ozlijediti sama sebe, ali da nema pristup oružju. Ovo nije prvi put da je u domu glumice intervenirala policija jer je Heather posla s policijom imala i ove veljače. 

Tada je privedena zbog obiteljskog nasilja prema svom dečku Chrisu Heisseru. U veljači je dobila samo prekršajnu prijavu i kada je policija došla u njenu kuću tvrdila je kako je ozlijeđena, međutim na tijelu joj nisu pronašli nikakve ozljede.

U nekoliko navrata je bila hospitalizirana jer je miješala alkohol s tabletama i u nekoliko navrata se pokušala uz stručnu pomoć riješiti ovisnosti o alkoholu, ali bez uspjeha. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije