NEPRAVOMOĆNA PRESUDA

Popović: Ukoliko sin bude želio biti više kod mame, ja ću mu to omogućiti

Slavko Midzor/PIXSELL
30.11.2019.
u 15:45

Popović je, kako doznajemo, poštovao privremenu mjeru koju je donio Općinski građanski sud u Zagrebu i danas je sina odveo majci, koja ima pravo svaki drugi vikend od subote u 10 sati do nedjelje u 20 sati provesti sa sinom.

Milan Popović je u razgovoru za Novu TV rekao kako se donošenjem privremene mjere ne radi o oduzimanju djeteta ovom mjerom.

- Dijete ako je dosad živjelo kod majke, a otac je imao susrete i druženja, sada dijete živi kod oca, a majka ima susrete i druženja. Ni o kakvom oduzimanju djeteta se ovdje ne radi - izjavio je Popović.

On je, kako doznajemo, poštovao odluku suda i donesenu privremenu mjeru i danas je dijete odveo majci koja ima pravo ovaj vikend provesti sa sinom od subote u 10 sati do nedjelje u 20 sati. 

- Ukoliko sin bude želio biti više kod mame, ja ću mu to omogućiti dokle god se majka bude pridržavala osnovnih potreba i obaveza koje će sin imati u svom životu - dodao je Milan Popović u razgovoru za Novu TV. 

- Iako je riječ o nepravomoćnoj presudi, jako sam sretan i zadovoljan zbog nje. Aleksandar će sada nastaviti ići u školu u Zagrebu gdje će i nastaviti živjeti, ne želim otkriti u koju školu jer to zadire u privatnost djeteta. Aleksandar će konačno nastaviti ići u školu, a ne na koncerte. - komentirao nam je u četvrtak Milan Popović donesenu privremenu mjeru. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije