U 2 sata ujutro

Pomahnitali obožavatelj došao pred kuću slavne pjevačice i izvadio nož, zaštitari odmah pozvali policiju

Ariane Grande
16.09.2021.
u 07:15

Pop pjevačica Ariana Grande (28) u posljednje vrijeme je na meti obožavatelja koji joj prilaze na sve moguće načine. Tako je 23-godišnji Aaron Brown došao pred kuću poznate pjevačice u 2 sata ujutro u  Hollywood Hills  i zahtijevao da je vidi. Muškarac je u svojoj namjeri izvadio nož na zaštitare koji čuvaju njezinu kuću nakon čega su oni pozvali policiju.

Brown je nakon toga uhićen, a zbog ovakvog kaznenog djela će završiti na sudu. Također, pjevačica se pobrinula da ovaj obožavatelj dobije privremenu zabranu pristupa, prenose strani mediji. Uz to, ne zna se je li Grande bila u kući u vrijeme incidenta. 

 | Autor : Reuters Foto: Reuters

Inače, poznatoj pjevačici ovo nije prvi slučaj da je nasilno traže opsjednuti obožavatelji. U svibnju ove godine dogodila joj se slična situacija kada je  Fidel Henriquez uhodio nju i njezinu majku Joan. Nakon toga je Henriquez dobio zabranu prilaska pjevačici na pet godina.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije