NEKAD I SAD

Pojavile se fotografije Žanamari Perčić stare 17 godina, pogledajte kako je izgledala na početku karijere

15.01.2022.
u 17:04

Žanamari Perčić na domaćoj se sceni pojavila sada već davne 2004. godine, a isplivale su njezine fotke stare 17 godina po kojima se čini da nije ostarila ni dana.

Pjevačica Žanamari Perčić danas slovi kao jedna od najseksi Hrvatica, a na sceni je već dugi niz godina. Isplivale su njezine fotke stare 17 godina, a na početku karijere pjevačica je bila jednako zanosna kao i danas. Iako je imala nešto drugačiji stil nego danas, pjevačica je i onda zračila seksepilom.
Fotografije s jedne revije koje su se pojavile pokazuju i njezinu prepoznatljivu tamnu kosu, a sličnu frizuru ima i danas. Žanamari je već onda bila u top formi, koju je danas dovela skoro pa do savršenstva.
Pjevačku karijeru započela je pobjedom u showu "Hrvatski idol" Nove TV 2004., a godinu dana kasnije izdala je svoj prvi album koji je nazvala po sebi.
Četiri godine nakon što je izašao njezin prvi album, Žanamari je osnovala bend J'Animals, a to je rezultiralo upoznavanjem sa sadašnjim suprugom Marijem Perčićem. On je postao basist u sastavu i ubrzo su započeli vezu. Vjenčali 2014. godine i zajedno imaju kćerkicu Gabrijelu.
Kako je Žanamari izgledala na počecima svoje karijere i koliko se od onda promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?