Jaylene Cook

Playboyeva zečica gola pozirala na planini i razbjesnila mnoge

Foto: Instagram
1/3
04.05.2017.
u 18:26

Manekenka Jaylene Cook uspela se na planinu Taranaki na Novom Zelandu, a svojim se podvigom pohvalila na društvenim mrežama.

Uspjeli smo! Ovo je bila najteža stvar koju sam napravila u životu, psihički i fizički. Nevjerojatno je koliko možeš postići uz potporu i ohrabrivanje partnera, napisala je oduševljena Jaylene Cook (25) pored fotografije na kojoj pozira gola na planini Taranaki u Novom Zelandu. 

Playboyeva zečica zahvalila se svojem dečku, fotografu Joshu Shawu (27) što je bio uz nju. 

- Planina je bila jako strma i stalno se mijenjala, penjali smo se 12 sati - rekla je Cook.

No umjesto pohvala i čestitki, Jaylene je dobila 'jezikovu juhu' od njenih pratitelja, a posebno od Novozelanđana koji su je izvrijeđali. 

- Htjela bih samo napomenuti da tu nije riječ o tvojoj golotinji, nego mjestu na kojem si se odlučila fotografirati gola. Lijepo je da si ponosna žena, a u prirodnom tijelu nema ništa loše. No ovo što si učinila je djelo neznalice i mislim da nisi ni svjesna da stojiš na svetom tlu - objasnila joj je jedna od pratiteljica. 

Mnogi komentari bili su puno 'nepristojniji' pa su manekenku nazivali pogrdnim imenima i poželjeli joj nesreću. 

- Znam da su neki stanovnici ljuti kada se ljudi penju na tu planinu. To doživljavaju kao nepoštivanje prema njenoj svetosti - rekao je akademik i pripadnik Maora, Dennis Ngawhara. 

Cook je svoju avanturu s dečkom zabilježila mnoštvom fotografija, na kojima je, većinom, golišava. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije