Alma Tucaković

Pjevačica iz BiH 23. šeikova žena: "Kao da on zna gdje je koja od nas"

20.01.2020.
u 07:37

Alma, koja je porijeklom iz Bihaća, je otkrila da ima potpunu slobodu te da s obzirom na to da njen suprug ima još 22 žene i ne zna gdje se ona u kom trenutku nalazi.

Javnost je danima brujala o pjevačici iz BiH koja se udala za šeika i odlučila napustiti pjevanje i uživati u Dubaiju.

Naime, Alma Tucaković je otkrila da je u braku sa šeikom, kojem je čak 23. žena po redu.

“Što se tiče estrade, oprostila sam se od nje. Barem godinu dana. Ne želim više pjevati jer sam se uvjerila da postoji i drugi, bolji život koji mogu izgraditi. Ovdje mi je prelijepo. Uživam sa svojom prijateljicom, a redovito ispunjavam i sve svoje bračne obaveze”, rekla je Alma za magazin “Express”.

Alma, koja je inače porijeklom iz Bihaća, tada je otkrila da ima potpunu slobodu te da s obzirom na to da njen suprug ima još 22 žene i ne zna gdje se ona u kom trenutku nalazi.

“Ja sam mu 23. žena. Kao da on zna gdje je koja od nas (smijeh). Ako mislite da se šalim, varate se. Zapravo neću nikoga ni u što uvjeravati. Ali obećavam vam da ćete prvi imati fotografije s mojim šeikom. Mislim da ću do kraja života ovdje ostati. Došla sam u najbogatiju zemlju na svijetu i tu ostajem. Neću zaboraviti ni BiH, ali ovdje ću se vratiti. Tek sada dišem slobodno”, rekla je Alma i dodala:

“Ne kažem da se za godinu-dvije neću vratiti pjevanju, ali sve dok budem mogla ovako uživati ništa od toga”, poručuje ona.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Feral
Feral
08:32 20.01.2020.

Ona je mindžu dobro unovčila.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?