MRAČNE TAJNE

Pjevač šokirao objavom! Zbog slave izgubio volju za životom, spas tražio u korištenju teških droga

GOTPAP/Press Association/PIXSELL
04.09.2019.
u 13:45

Do 20. godine, priznao je pjevač Justin Bieber, donio je loše odluke od koje je postao osoba koju najviše ismijavaju, osuđuju i mrze.

Justin Bieber, pjevač koji se na scenu probio prije skoro 10 godina s pjesmom koju i danas svi obožavaju mrziti, 'Baby', odlučio je s obožavateljima podijeliti svoje najmračnije tajne. 

- Teško je ustati se iz kreveta s pozitivnim stavom kada si preplavljen s prošlosti, poslom, odgovornostima, emocijama, svojom obitelji, financijama, vezama. Kad osjećaš da si ide nevolja za nevoljom za nevoljom - započeo je mladi pjevač. 


 

Razočaranje za razočaranjem, opisao je kakvi ga osjećaji znaju obuzeti.

- Ponekad to može doći do točke kada više ne želiš živjeti. Kada se osjećaš da se nikad neće promijeniti - napisao je Bieber.

- Imam sreće da u životu imam ljude koji me nastavljaju poticati da idem dalje. Vidite, imam puno novaca, odjeće, auta, postignuća, nagrada i opet nisam bio ispunjen. Jeste li primijetili statistike dječjih zvijezda i ishoda njihovog života? Postoji ludi pritisak i odgovornost na djecu čiji mozak, emocije, prednji režanj (za donošenje odluka) nisu još razvijeni - smatra. 

Opisao je kako nije odrastao u stabilnoj obitelji, roditelji su mu se rastali, a njegov put do slave bio je munjevit. Od 13-godišnjeg dječaka pretvorio se u zvijezdu kojoj su milijuni vikali da ga vole. Nikada, priznaje, nije naučio osnove odgovornosti jer su uvijek drugi radili sve za njega. 

- Imao sam 18, bez vještina u stvarnom svijetu, s milijunima dolara i pristupu svemu što želim. To je vrlo zastrašujuć koncept za bilo koga. Do 20. godine sam donio svaku lošu odluku koju sam mogao i postao od najviše voljene i obožavane osobe do osobe koju najviše ismijavaju, osuđuju i mrze - zaključio je Justin. 

Nastup na pozornici izaziva velike emocije, a ponekad se s tim emocijama teško nositi. Upravo zato, vjeruje mladi pjevač, često čitamo o glazbenicima koji se drogiraju - taj pritisak ponekad je previše za njih. A čini se kako je bio i za njega. 

- Počeo sam koristiti teške droge s 19 godina i iskorištavao sve svoje veze. Postao sam ozlojeđen, bez poštovanja prema ženama i ljut. Treble su godine da se udaljim od tih loših navika, popravim veze i promijenim navike u njima. Bog me blagoslovio s ovim nevjerojatnim ljudima koji me vole zbog mene - zahvalan je popularni pjevač. 

Za kraj je poručio svima da se nastave boriti i kada izgledi nisu na njihovoj strani. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?