OVO JE MOJA ISTINA

Petar Grašo prvi put o raskidu veze sa Danijelom i ljubavi sa 15 godina mlađom Hanom

03.12.2021.
u 14:09

Nakon što je poput bombe odjeknula vijest u medijima da su pjevačica Danijela Martinović i pjevač Petar Grašo, nakon veze duge preko 25 godina raskinuli, mnoge je iznenadilo to što je on ubrzo uplovio u vezu s kćeri Tončija Huljića, Hanom Huljić.

Petar Grašo i Hana Huljić od prvog dana nisu se krili od znatiželjnih očiju, a umjetnik ju je vrlo brzo upoznao sa najbližim prijateljima i suradnicima. Ipak, nakon što je razotkriveno da se zabavljaju, njih dvoje nisu davali izjave u medijima.

Sada je Grašo po prvi put progovorio za hrvatske medije o svojoj vezi, te je otkrio detalje svog odnosa sa 15 godina mlađom Hanom.

- Vrlo smo sretni i zadovoljni i tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo - rekao je pjevač u emisiji “Inmagazin” .

Također, on je naglasio da mu je smetalo izvjesno izvještavanje pojedninih medija o njegovoj vezi.

- Ja sam nekako naučio da, s obzirom da dosta skrivam svoj privatni život, pa je pažnja javnosti veća. Ali moram biti iskren da me pomalo iznenadila kreativnost određenih medija u smišljanju raznih i raznolikih oblika ničega, zapravo. Mi živimo svoj život i bitno je da su ljudi oko nas zadovoljni i da su svi mirni, ali i zadovoljni - zaključio je Grašo u pomenutoj emisiji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije