IZGUBILA KARIJERU

Pamtimo je kao seks bombu, a sad se nakon 17 godina prvi put pojavila u javnosti i šokirala izgledom

Foto: Instagram
1/4
19.02.2020.
u 20:23

Njezina karijera, koja je tada bila na uzlaznoj putanji, zbog raznih droga stavila ju je na crnu listu kod mnogih redatelja jer su smatrali da je previše izazovno raditi s njom te se nisu htjeli upuštati u takav rizik.

Zasigurno se svi sjećaju planetarno popularne serije 'Spasilačka služba' te mnogih njezinih upečatljivih likova, a jedan od takvih nas je u posljednje vrijeme iznenadila svojim izgledom. 

Bivša zvijeda 'Spasilačke službe' Yasmine Bleeth u javnosti se ne pojavljuje često, pogotovo zadnjih godina, a sada su svi posumnjali da je razlog upravo njezin izgled.  Naime, Yasmine se pojavila nasmijana i dobre volje u ležernoj šetnji sa psom u Los Angelesu, a fotografije koje su sve iznenadile možete pogledati OVDJE i potom sami usporediti koliko se samo promijenila. 

Uloga Caroline Holden u 'Spasilačkoj službi' donijela joj je ogromnu popularnost, no mnogi je sada ne bi ni prepoznali budući da Yasmine dugo godina nije snimljena u javnosti, a izgleda potpuno drugačije. Poznato je jedino da se prije povlačenje sa scene borila sa zloporabom raznih supstanci i zbog svega toga u posljednjih 17 godina vrlo je rijetko viđena, piše The Sun. 

No, da se primijetiti na posljednjim fotografijama kako se Yasmine sada osjeća sretno i zadovoljno.  Yasmine se u seriji odlično snašla te je svoje, prvotno dogovoreno, gostovanje pretvorila u cijele tri sezone, čime je snimila ukupno 72 epizode tijekom pet godina. No, to joj nije jedino glumačko iskustvo. Glumica se pojavila u nekoliko televizijskih serija i spin-off filmova. Međutim, jedino joj je uloga u 'Spasilačkoj službi' pomogla lansirati karijeru modela, a u znak popularnog crvenog kupaćeg kostima lansirala je i svoju liniju kupaćih kostima. 

Njezina karijera, koja je tada bila na uzlaznoj putanji, zbog raznih droga stavila ju je na crnu listu kod mnogih redatelja jer su smatrali da je previše izazovno raditi s njom te se nisu htjeli upuštati u takav rizik. Nakon toga, prijavila se u jednu kliniku za rehabilitaciju u Malibuu zbog ovisnosti o kokainu. 

Nakon što je kliniku napustila, vratila se svojoj ovisnosti i nakon sudjelovanja u prometnoj nesreći 2001. godine, policija joj je pronašla kokain te ju uhitila. Međutim, priznala je krivnju i uspjela se nagoditi na sudu za dvije godine uvjetnog zatvora i 100 sati društveno korisnog rada. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije