Narcis Mujkić

Oženio Indiru, ostavio je zbog Sare, a sad ljubi Bosanku

narcis mujkić
22.11.2020.
u 15:58

Prije osam godina, nakon razvoda od tadašnje pjevačice Colonie Indire Vladić (danas Levak), Narcis Mujkić dobio je kćer s bivšom plesačicom grupe Sarom Dobranić. On i Sara odselili su 2010. godine u Chicago, a tamo su dobili kćer Reu Željku. Pričalo se kako je Indiru nakon devet godina braka ostavio zbog Sare, ali nikada nije došlo do potvrde. 

U Americi je osnovao tvrtku koja vodi karijere boraca u ultimate fightu, a bio je i komentator borbi na UFC-u u Sao Paolu. Jednom je prilikom po povratku iz Amerike, u Hrvatskoj otvorio restoran te ga nazvao "Colonia". O tom pothvatu pitao je i Indiru za mišljenje, a ona mu je dala puno odobrenje.

Ipak, prema pisanjima portala Imperijal.net Narcis sada živi u Boca Ratonu na Floridi, ali ne sa Sarom. Uz njega vežu superuspješnu Bosanku Senadu Adžem, koja je radila i za Donalda Trumpa. Ona je kao 18-godišnjakinja odselila iz BiH u Ameriku te je postala jedna od najuspješnijih agentica za prodaju nekretnina. Vodeći mediji proglasili su je nacionalnom eksperticom za prodaju nekretnina.

Nakon što su zajedničke slike s nekoliko događaja u Palm Beachu počele kružiti internetom, a gdje je na istima Narcis potpisan nakon Marcus Schweitzer, nagađanja o vezi s Bosankom sve su glasnija. Prema pisanjima portala, Mujkić je postao direktor sa Senadom u tvrtki koja nosi njezino ime.

Bivši Indirin suprug se u Hrvatskoj sukobio sa zakonom zbog financijskih malverzacija. Kada je optužnica protiv trojke, Danijele Malekinušić, Zvonka Brkljačića i Davora Hojana, bila podignuta, bili su optuženi i Mujkić i Hadžija, no njih su dvojica u međuvremenu priznali krivnju te su temeljem sporazuma s tužiteljstvom osuđeni. 

Mujkić je priznao da je od siječnja do studenog 2009. tvrtka ComTrade tvrtki Colonija na račun uplatila 190.000 kuna, a on je taj novac podigao i dao Krunoslavu Hadžiji, svom najboljem prijatelju. Zbog toga je osuđen na uvjetnu kaznu, a izrečena mu je i kazna od 30 dnevnih dohodaka, pa je morao platiti i 5600 kuna. Takva mu je novčana kazna izrečena jer je kazao da je nezaposlen, pa je kao dnevni dohodak prema kojem mu je izračunata kazna, uzet prosjek plaće u Hrvatskoj. Hadžija je također uvjetno osuđen na godinu dana zatvora uz rok kušnje od pet godina, a u roku dvije godine mora vratiti i 890.000 kuna. Što se tiče Danijele Malekinušić, Brkljačića i Hojana, oni su na početku suđenja zanijekali krivnju, a tužiteljstvo ih tereti da su raznim malverzacijama iz više tvrtki izvukli oko milijun kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije