PREZGODNI HAVAJAC

Ovaj glumac je proglašen najseksi čovjekom na planeti

Foto: PA/Pixsell
02.01.2019.
u 16:41

Jason, porijeklom s Havaja, proslavio se ulogama Conana Barbarina i Khala Drogoa u seriji "Igra prijestolja"

Aquaman Jason Momoa naljepši je od sto muškaraca prema TC Candleru, dok je posljednje mjesto zauzeo Leonardo DiCaprio. 

Tridesetidevetogodišnji Momoa oženjen je 50-godišnjom Lisom Bonet, bivšom zvijezdom serije "The Cosby Show". Osamdesetih i devedesetih godina bila je na glasu kao jedna od najljepših žena na svijetu, a iz dugogodišnje veze s pjevačem Lennyjem Kravitzom ima 25-godišnju kći Zoë Kravitz, koja je publiku oduševila u hit seriji "Male velike laži" u kojoj glumi uz Nicole Kidman i Reese Witherspoon. Momoa i Bonet imaju dvoje djece, 11-godišnju kćer Lolu i devetogodišnjeg sina Nakoa-Wolf. 

Jason, porijeklom s Havaja, proslavio se ulogama Conana Barbarina i Khala Drogoa u seriji "Igra prijestolja". Godinama priije te uloge koja ga je lansirala u zvijezde, zgodni 39-godišnji Havajac odradio je 44 epizode na setu ''Spasilačke službe''. Mnoge žene pitale su se i za njegov, u nekim scenama, jako vidljiv, ožiljak koji ima na lijevoj obrvi. Autentičan je i dobio ga je nakon jedne tučnjave u baru što mu daje još jedan bod seksipila više.  

Popis za 2018. godinu sastavio je TC Candler, koji je već proglasio francusku manekenku Thylane Blondeau najljepšom ženom ove godine. Popis najljepših započeli su 1990. godine, a tvrdi se da je to "najraznolikiji izbor ljepotica". 

Njihov video s ovogodišnjim djevojkama na listi najljepših skupio je čak dva milijuna pregleda u samo dva dana. Druga najljepša tajvanska je glumica Chou Tzu-yu, treća izraelska manekenka Yael Shelbia, a četvrta američko-filipinska glumica Liza Soberano. Kad je riječ o curama s regionalnog područja, na popisu je samo 18-godišnja srpska YouTuberica Marija Žeželj, koja je na 63. mjestu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije