AH TAJ ČOLA

Ova je glumica prva ljubav najvećeg zavodnika na Balkanu

Foto: Pixsell
1/2
24.05.2019.
u 18:15

Zdravko Čolić sretno je oženjen Aleksandrom gotov dva desetljeća. Rijetko se pojavljuje u javnosti i ne daje izjave za medije. Prije nje za njega je bila fatalna jedna bosanska glumica.

Ljubavni život prije braka s Aleksandrom za Zdravka Čolića bio je buran. Poznato je kako su žene diljem bivše države gubile glavu zbog njega, a često su mu se bacale pod noge i provaljivale mu u hotelsku sobu. 

Mnogo puta za medije je govorio o ljubavnim zgodama, ali o prvoj ljubavi, sarajevskoj glumici Jasni Orneli Bery, rijetko je govorio. Međutim, o detaljima njihova odnosa otkrila je upravo ona i ispričala kako su kao jako mladi zaljubili u Sarajevu, piše Avaz.ba 

 

 

U vrijeme kad se zabavljala sa Zdravkom, slovila je za jednu od najljepših sarajevskih djevojaka, a publika diljem regije zna je po ulogama u filmovima "Na putu", "Grbavica", ali i onom koji je režirala Angelina Jolie "U zemlji krvi i meda".

Gledali smo je i u serijama poput "Lud, zbunjen, normalan", "Bitange i princeze" te "Dva smo svijeta različita".

– Uvijek će dio mog srca biti rezerviran za njega – priznala je Jasna u jednoj emisiji.

– Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu. Bio je to jako dirljiv susret koji nikada neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju karizmu održava i danas. Prije svega je dobar čovjek – izjavila je jednom prilikom i dodala kako joj je posvetio i pjesmu ''Noć mi te duguje''.

– Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos koji i dans traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji – rekla je Bery o fatalnom pjevaču. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije