OBJAVILA OBITELJ

Otkriven uzrok iznenadne smrti slavnog chefa

29.11.2019.
u 10:15

Slavni kuhar Gary Rhodes preminuo je u utorak navečer u Dubaiju u 60. godini, a sada se saznao uzrok iznenadne smrti.

Gary Rhodes je preminuo od ozljeda mozga kad se poskliznuo i udario glavom dok je s obitelji večerao u njihovom domu u Dubaiju, piše Daily Mail.

60-godišnji kuhar je preminuo u utorak navečer tijekom večere s obitelji.

Obitelj je objavila uzrok smrti jer im je dosta nagađanja stranih medija od čega je njihov voljeni član obitelji preminuo.

- Obitelj Rhodes potvrđuje da je Gary nakon večere pao u njihovoj kući i žurno je prevezen u bolnicu, ali je nažalost preminuo zbog hematoma. U ovom trenutku nema drugih detalja i obitelj ponovno zahtijeva privatnost zbog tragičnog gubitka - piše u kratkoj izjavi obitelji.

Njegov prijatelj chef Vineet Bhatia bio mu je jedan od bliskih prijatelja.

- Prijatelji su mi rekli da je pao i udario glavu. Žao mi je što nisam bio tad uz njega. Bio je jako drag čovjek. Uživao je u životu - rekao je Bhatia. 

Gary se proslvio kulinarskim umijećem u emisijama "Masterchef", "Hell's Kitchen", a također je bio i autor mnogobrojnih knjiga "Rhodes Around Britain", "New British Classics", "Keeping It Simple" i mnoge druge. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije