DRUGA STRANA

Osobna asistentica Meghan Markle dala otkaz nakon samo šest mjeseci

14.11.2018.
u 15:15

U knjizi o kraljevskoj obitelji britanskog pisca i novinara Roberta Jobsona, princ Harry prije vjenčanja osoblju je navodno rekao da 'sve što Meghan želi, Meghan mora dobiti'

Meghan Markle nije mila i draga kakvom je javnost doživljava – najnovije su glasine nakon što je vojvotkinjina osobna asistenca dala otkaz nakon samo šest mjeseci. 

Iako točan razlog odlaska asistentice još uvijek nije poznat, nagađa se da bi to moglo biti zbog Meghanine 'teške naravi'.

Podsjetimo, Meghanina bivša agentica Gina Nelthorpe-Cowne s kojom se razišla krajem prošle godine rekla kako je Meghan 'izbirljiva i zahtjevna' te da je fokusirana samo na ono što ona želi. Na početku Meghanine veze s princem Harryjem, Gina je tvrdila da će Meghan prekinuti odnos sa svakim tko se s njom neće slagati.

- Kad je veza s Harryjem postala ozbiljna, pitala sam ju je li zabrinuta zbog toga što će joj se život nakon vjenčanja potpuno promijeniti, a ona izgubiti svoju privatnost. Nije mi ni odgovorila na pitanje, već je rekla da ne želi slušati moje negativnosti i jednostavno promijenila temu – rekla je Gina tad za Mirror.

Osim toga, dodala je i da se Meghan promijenila kad je upoznala Harryja. Samo tjedan dana prije objave njihovih zaruka, Meghan i Gina odjednom su prestale komunicirati, a svaki put kad bi Gina na bilo koji način pokušavala doći do Meghan, javili bi joj se njezini odvjetnici.

- Bila sam razočarana.,- rekla je Gina koja je Meghan smatrala prijateljicom.

U knjizi o kraljevskoj obitelji britanskog pisca i novinara Roberta Jobsona, princ Harry prije vjenčanja osoblju je navodno rekao da 'sve što Meghan želi, Meghan mora dobiti'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije