premršava

Obožavatelji kritiziraju Severinu: Noge su joj se ‘osušile’ gore nego Angelini

Promo/Pixsell
29.04.2019.
u 21:20

Što se dogodilo Severini? Premršava je. Noge su joj poput čačkalice. Ima 20 kilograma s krevetom..., samo su neki od komentara obožavatelja na izgled splitske pjevačice posljednjih mjeseci, piše 24sata.hr. 

Prije nekoliko godina Severina (47) također je privlačila pažnju na račun mršavih nogu. “Krivila” je za to pravilnu ishranu i naporne treninge. Naime, pjevačica je svako jutro hodala po pola sata, jela tri puta na dan u razmacima od četiri sata i vježbala u teretani, zbog čega su njezine raskošne obline “splasnule”.

Foto: Arena Hospitality Group

Splitska pjevačica se nedavno na društvenim mrežama pohvalila putovanjem u New York, u kojemu je snimala spot za pjesmu “Losha”, ali i odgledala premijernu izvedbu finalne sezone “Igre prijestolja” s prijateljima i suprugom Igorom Kojićem (31). Posebnu pozornost privukla je fotografijom na kojoj hoda ulicama američkog velegrada u kratkoj zelenoj haljini, a u prvom planu su njezine mršave noge.

- Daj pojedi nešto. Gdje su nestale tvoje obline? Podsjećaš me na Angelinu Jolie koliko si mršava - komentirala je šokirana obožavateljica.

Usporedili su je s Angelinom Jolie (43), koja zadnjih godina drastično gubi kilograme. Glumica je slične visine kao i Severina, masa joj je varirala između 54 i 56 kilograma, a 2018. je navodno pala na manje od 40 kilograma. Jolie je priznala kako je uzrok svemu tome stres.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije