PROBLEMI S POROCIMA

Obitelj zabrinuta, glumica se vratila na odvikavanje - što joj se događa?

Pixsell
16.05.2019.
u 16:40

Heather Locklear, glumica iz serije 'Melrose place', na odvikavanju je bila više od 20 puta, a obitelj i bliski prijatelji sumnjaju u mogućnost oporavka.

Zvijezda jedne od najpoznatijih serija 90-ih, Heather Locklear, ponovno se vratila na odvikavanje, piše časopis People. 

Heather se vratila u instituciju u kojoj je boravila sve do Božića, kada je odlučila tri dana prije blagdana otići i nikad se nije vratila. Izvori kažu da je najveći problem ove 57-godišnje glumice taj što je neozbiljna te je nastavila piti unatoč svemu. 

"Njezin su problem alkohol, tablete te njezino mentalno zdravlje. Nema posao, nema ništa što bi ju držalo odgovornom. To im razara obitelj", navodi izvor koji kaže da se to najviše odnosi na njezinu 21-godišnju kćer, Avu. Njezin bivši muž navodno više nije uključen u cijelu situaciju, iako je kroz godine bio velika podrška bivšoj supruzi i kćeri. 

Glumica je pomoć tražila više puta, što zabrinjava one najbliže i baca sumnju na to hoće li uspjeti izliječiti se. Iako se nadaju najboljem, optimizma baš i nema. Na odvikavanju je bila više od 20 puta, nitko osim roditelja ne može preuzeti brigu o njoj, a oni su stari, objašnjava izvor. 

Locklear je poznata po mnogobrojnim ulogama u serijama, a najpoznatija joj je ona koju je imala u seriji "Melrose place" koja se snimila u sedam sezona, a trajala je od 1993. do 1999. godine. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije